HUIB VAN HAPERT IS BIJ UITSTEK PROCESADVOCAAT. SINDS 1997 PLEIT HIJ MET SUCCES IN DE RECHTSZAAL. SINDS 2006 IS HIJ ZELF ONDERNEMER. HIJ BEGRIJPT ALS ZODANIG OOK VOOR U HET BELANG VAN KOSTEN VERSUS BATEN. HUIB VAN HAPERT IS GESPECIALISEERD IN HET ARBEIDSRECHT EN HET PERSONEN- EN FAMILIERECHT. HIJ BEDIENT (VASTE) WERKGEVERS, (HET HOGERE ECHELON) WERKNEMERS EN DE STATUTAIR DIRECTEUR. IN SCHEIDINGEN STAAT HIJ VOORAL MANNEN ÉN VROUWEN BIJ MET EEN ONDERNEMING IN HET SPEL. HIJ STAAT GEREGISTREERD ALS PERSONEN- EN FAMILIERECHTADVOCAAT IN HET RECHTSGEBIEDENREGISTER VAN DE NOVA EN OP GROND VAN DEZE REGISTRATIE IS HIJ VERPLICHT ELK KALENDERJAAR VOLGENS DE NORMEN VAN DE NOVA 10 OPLEIDINGSPUNTEN TE BEHALEN.

UITGEPROCEDEERDE CLIËNTEN

Zijn praktijk kenmerkt zich door bij andere kantoren ‘uitgeprocedeerde cliënten’, die met behulp van zijn creatieve geest en fris elan ervaren dat hun zaak een positieve wending krijgt. Bijvoorbeeld door het instellen van hoger beroep met behulp van onbeproefde argumenten, óf door het (tussendoor) opstarten van een kort geding. Juist door snel te schakelen, onderscheidt hij zich in kort geding procedures. Als residu van zijn strafrechtpraktijk staat hij nog steeds cliënten bij wiens rijbewijs is ingetrokken.Essentieel is de tevredenheid bij cliënten. De ene keer ligt er uiteindelijk winst vanuit een rechterlijke uitspraak, de andere keer vanuit een mooi schikkingsresultaat. Gaandeweg lopen die twee processen meestal door elkaar. De cliënt krijgt dan ook periodiek advies over wat op welk moment de beste (vervolg)stap is. Mede door zijn coaching kwaliteiten (NOBCO certificaat) en mediation vaardigheden (Module 1 certificaat) zet hij – meer dan de wederpartij – van het begin af aan de koers uit in een dossier. Het belang van de cliënt op de lange termijn is altijd allesbepalend.

ADVOCAAT IN HART EN NIEREN

In een eerdere periode bij Moszkowicz Advocaten kreeg Huib van Hapert handigheid met zaken die veel publiciteit veroorzaken. Het op een commerciële wijze meedenken met zijn cliënten had Huib van Hapert eerder geleerd op een arbeidsrechtkantoor. Op basis van ‘no cure no pay’ stond hij toen ontslagen werknemers bij het verkrijgen van een zo hoog mogelijke ontslagvergoeding. In uw belang is hij bereid af te wijken van de standaard ‘uurtje – factuurtje’ afspraak. Bij Van Diepen Van der Kroef Advocaten heeft hij zijn advocatenopleiding genoten.

Zijn huidige kantoor is een voortzetting van het mede door hem in 2006 opgerichte kantoor Punt & Van Hapert Advocaten. PVH Advocaten was een op ondernemers gericht commercieel civielrechtelijk kantoor. Het groeide in 17 jaar van 2 naar 13 personen. Binnen het kantoor leidde Huib van Hapert de sectie echtscheiding (voor ondernemers) en arbeidsrecht.

Huib van Hapert is advocaat in hart en nieren. Een advocaat voor in de rechtszaal; niet voor langdradige interne adviesteksten. Vandaar ook het uitroepteken achter ADVOCAAT! Zijn fanatisme en enthousiasme heeft er voor gezorgd dat zijn naam vaak is terug te vinden in zowel vakliteratuur (bijvoorbeeld Praktijkboek Ontslagrecht), rechtspraak (tijdschriften JAR, RAR en rechtspraak.nl) als wel in de media (televisie, boeken, kranten en tijdschriften). Huib van Hapert is in staat om op overtuigende wijze de kern van de zaak helder uit te leggen.

Aan de Universiteit Maastricht is hij afgestudeerd. De kleur van deze website, te weten: ‘granata’, vormt een link naar zijn studieperiode aan de ‘Universitá degli Studi di Torino’. Hij spreekt Nederlands, Engels, Italiaans en studeert Farsi.

  • CONTACT

NEEM CONTACT OP VOOR UW VRAGEN OF PROBLEMEN

Review

Vanaf het eerste gesprek voelde ik dat ik in goede handen was bij Huib van Hapert. Hij combineert juridische scherpte met realistisch en empathisch advies. Dankzij zijn expertise wonnen we de zaak en kon ik weer met vertrouwen naar de toekomst kijken.

This site is registered on wpml.org as a development site.